Skip to content


Ako už nikdy nemeškať

Mám pre vás jednoduchú metódu, ako už nikdy nebudete meškať, ak sa ňou budete poctivo riadiť. Osobne ju praktizujem už niekoľko rokov a je super.

Stačí na to, aby ste si hodiny nastavili o niekoľko minút dopredu. To znamená, ak skutočný čas je 12:15, stačí si posunúť hodiny na 12:17 napríklad. Praxou sa mi osvedčili tie dve minúty. Dôležitým faktorom pri tejto metódy, ako nikdy nemeškať je, aby sa človek držal času, ktorý bol nastavený o tých niekoľko minút dopredu.

Máte vypočítané, že vám cesta na dohodnuté miesto trvá 20 minút a dohodli ste si rande o 14:30? Vyrazte preto podľa novonastavených hodín presne 14:10 a je zaručené, že prídete o pár minút skôr (ak vám cestou nič iné neskríži plány).

Presný čas sa dá zistiť na hodinách, ktoré sa nastavujú centrálne z nejakého vysielača, alebo podľa televízie, alebo podľa času na železničnej stanici, alebo podľa tohto tu.

Teraz téma pre mužov

Muž by jednoducho nemal nikdy meškať, keď povie čas, kedy príde na rande, schôdzku, atď. Robí ho to dôsledným a dôveryhodným v očiach druhých. Tak len toľko :-) . Ďakujem.

Posted in Manažment času.


2 Responses

Stay in touch with the conversation, subscribe to the RSS feed for comments on this post.

  1. greppi says

    nechapem, ako mozem vyrazit o 14:20 a prist na rande o 14:30, ked cesta trva 20 minut :D

  2. Peter Druska says

    Opravené, ďakujem :-)