Skip to content


Euro, naša nová mena – pocity používateľa

Teším sa na € v našich peňaženkách a obchodoch. Konečne budeme mať normálnu menu, ktorá má svetovú hodnotu, s ktorou sa obchoduje v rámci celého sveta.

Už som začínal mať pokrk všetkých tých Hlinkov, ktorí sa na nás ceria z bankoviek. Už len Jano Slota chýbal. Síce ich tu ešte budeme nejaký ten piatok trpieť, začneme používať menu s väčším dosahom a možnosťami.

Keď budeme preratúvať na doláre, tak už nebudeme deliť, ale násobiť ;-) . Samozrejme, tento stav sa môže zmeniť, stačí, keď nastávajúci americký prezident rozhýbe ríšu za vodou smerom dopredu a znovu nám dolár dá po hube. Nuž čo, Amerika síce môže stagnovať (tým aj celý svet), ale Európa sa na ňu ešte nechytá.

Škoda len, že s nástupom a používaním spoločnej meny európskeho národa sa nezmenia aj komunisti za normálnych demokraticky zmýšľajúcich ľudí tam niekde kdesi v kožených kreslách pod európskou vlajkou za nadrozmernými oknami.

Ešte potrvá, kým sa európske národy premiešajú a bude tu nový, európsky národ. Ja už budem pravdepodobne dávno mŕtvy, ale rád započnem tento proces výchovou mojich detí. Chcem z nich vychovávať hrdých európanov. Lenže pokiaľ tu budú vládnuť komunisti, tak sa radšej odsťahujem niekde do slobodnej krajiny (Nový Zéland, Kanada, USA, …).

Na € sa ale teším :-) .

Posted in peniaze, Radosť.


One Response

Stay in touch with the conversation, subscribe to the RSS feed for comments on this post.

  1. miriam says

    Mne sa pacila koruna