Skip to content


iPhone aplikácia pre každého cestovateľa

Ikonka iPhone aplikácie vyvíjam zatiaľ iba pol roka, doteraz som vypustil do App Store tri kusy. Chcem vám predstaviť jednu, zatiaľ posledne vypustenú, ktorú chcem ešte vylepšovať. Volá sa The Galaxy Tales a stojí 0,79€. Neskôr, keď už bude dokončená, bude stáť 2,39€, tak neváhajte, a kúpte si ju teraz – každý update neskôr bude pre vás už navždy zadarmo.

Aplikácia je určená pre všetkých cestovateľov, ktorí radi chodia na dovolenky so zápisníkom a zapisujú si zajímavé drobnosti. The Galaxy Tales integruje krátke textové poznámky, fotky, videá a nahrávanie audio záznamov do chronologického celku. Každý výlet je samostatná jednotka s vlastnými záznamami s geo lokáciou. Nič sa však nikde neposiela, ostáva to v aplikácii.

Neskôr plánujem pridať mapku, na ktorej bude daný príbeh (dovolenka, výlet, …) vyobrazený. V ďalšej verzii bude možnosť exportovať príbeh na web na striktne privátnu URL adresu, ktorú sa len vy rozhodnete poslať rodine, priateľom. Žiadne prepojenie s Facebookom alebo Twitterom nebude existovať.

Na danej URL bude váš príbeh z dovolenky zoradený chronologicky so všetkým, čo ste zaznamenali: text, fotky, videá, zvuky.

Ešte pár obrázkov z aplikácie

mzl.pwsxaglo

mzl.augkqmxj

mzl.pzzgzlui

Posted in iPhone.

Tagged with , , , , .