Skip to content


Projekt Maturitneotazky.sk si zatiaľ vedie úspešne

Projekt MaturitnéOtázky.sk od svojho začiatku koncom roka 2008 zatiaľ žne, síce malé, ale úspechy. Ako som oskenoval maturitné otázky zo slovenského jazyka a literatúry a matematiky, tak na web v posledných dňoch prichádza od 200 do 300 ľudí a predpokladám, že tento počet sa bude zvyšovať.

Graf

Teší ma ten fakt aj z toho dôvodu, že momentálne sú tam kompletné maturitné otázky len zo slovenského jazyka a literatúry a matematiky. Fyzika a geografia sú zatiaľ nekompletné. Pokojne teda môžete pridávať svoje zoskenované, prípadne na počítači prepísané maturitné otázky.

Kľúčové slová

Najúspešnejším je jednoznačne fráza “maturitne otazky” a potom “maturitné otázky“. Aj keď sú tieto frázy nie najviac používané pri návšteve z vyhľadávačov, no za to majú najmenšiu mieru odskoku pri návšteve. Vyše 85% návštevníkov na stránkach ostane v priemere 4 minúty po vyhľadaní týchto fráz a následnej návšteve maturitných otázok. Najpoužívanejším vyhľadávačom: Google.

Návštevnosť rastie

Prikladám PDF súbor, kde si môžete pozrieť rastúcu návštevnosť projektu MaturitnéOtázky.sk. Čísla sa približujú k 700 unikátnym návštevám denne.

Projekt má už 22 registrovaných členov.

Posted in Škola, web.


4 Responses

Stay in touch with the conversation, subscribe to the RSS feed for comments on this post.

  1. greppi says

    Z materiálov z tejto stránky som sa pripravoval na maturitu z matematiky. Veľmi dobre spracované poznámky. Len mi trocha vadili tie obrázky, tak som si to dal do PDF a tiež ako booklet pre tlač – http://rapidshare.com/files/209080376/mat_otazky.sk-matika-pdf.zip.html . Niekomu sa to môže hodiť …

  2. depi says

    Som myslel, ze sa ti to vysplhne viacej, zrejme by to chcelo este viac propagacie. U mna na blogu tiez viedol clanok s maturitami, ktory sa velmi dobre drzi aj po roku a denne mi priniesol 2000-3000 navstev v tychto dnoch. Drzim palce nech sa to aj tebe zvysi, projekt je to skvely!

  3. Peter Druska says

    @depi, po týchto troch dňoch chystám prvé závery. Včera bolo 2 700 unikátnych návštev :-) .

  4. Peter Druska says

    @greppi, urobil si ďalšiu vynikajúcu prácu. Uverejním to na webe maturitneotazky.sk. Ďakujem.