Skip to content


Stále šťastný 12

Ďalší diel zo seriálu o šťastí je tu. Prešiel týždeň a mne sa počas neho nazbierala pekná kôpka vecí, ktoré ma potešili a urobili ešte viac šťastným, ako dovtedy:

  • Vstával som celý týždeň 5:00, čo malo za následok viac voľného času a lepší pocit z vykonanej práce. Chystám to aj na júl a august.
  • Čítam Brisingr a veľmi ma to teší, pretože prvých 60 strán spĺňa moje vysoké očakávania.
  • Na víkend sme boli s malou, už takmer 3-ročnou, Ninou, a aj keď má deštruktívne účinky na ľudskú výdrž, robila nám veľkú radosť.
  • Uvedomil som si niektoré fakty, ktoré musím v živote vykonať. Momentálne ich prezrádzať nebudem, ale pri predstave o ich zrealizovaní som plný príjemného chvenia.
  • V tomto čase mám 1/4 financií, ktoré chcem vložiť do komoditného obchodovania. Vďaka položeným cieľom sa mi to darí plniť. Je to skvelý pocit.

Čo v uplynulom týždni potešilo vás?

    Posted in Rozvoj osobnosti.


    5 Responses

    Stay in touch with the conversation, subscribe to the RSS feed for comments on this post.

    1. Tomáš Mitana says

      Taktiež som tento týždeň nezávisle na tebe začal vstávať o piatej ráno, a musím uznať že je to mimoriadne produktívna záležitosť, predovšetkým počas víkendov :-) Ráno toho človek stihne vykonať giganticky mnoho, odreže neskoré večery počas ktorých už ani nie je produktívny, a celý deň sa mu opticky predĺži… Super :-)

    2. viktor says

      1. oteplilo sa, vybehli sme s priatelkou vonku, prakticky chodime na tury kazdy den
      2. mesiac je cez dalekohlad uzasny. len tak sa nan pozerat je upokojujuce
      3. nasiel som skamenely odtlacok amonita – http://podstromami.com/galleries/2009_03_07-mt-bystricka-kone/DSC02481.jpg
      4. rozhodol som sa, ze si opat kupim atari 800, kedze je to moj prvy pocitac
      5. chystame sa tento tyzden s priatelkou na celodennu turu do blatnice
      6. dostal som treti projekt na kodovanie za tento mesiac

    3. Mladý akcionář says

      Už několik roků vstávám kolem 5hodin ráno, v 5:30 vyrážím na cestu do rachoty… na volný čas ani štěstí to moc vliv nemá :) . Snad jen když se v noci zapomenu a něco tvořím třeba do 0:44. To mne na druhý den paradoxně nabudí a dodá energii.

    4. Peter Druska says

      VIktor, keď som bol malým chlapcom, vždy som sa rád hrabal v hŕbe kamenia a hľadal to, čo si našiel Ty :-) . Je to úžasné a verím, že Ťa to veľmi potešilo. A ten mesiac musí byť fakt upokojujúci. Nejaké foto nemáš?

    5. viktor says

      mna to zaskocilo, zaujal ma jeden kamen napoly trciaci v zemi, skusil som ho rozbit a vyklul sa z neho amonit.. foto nemam, pozeram len triedrom 10×50 a bes stativu je foto vecer nemozne, mozno cez den.. ale lacnym teleskopom tak do 3 tisic korun uvidis asi takto:

      http://tocobs.org/moon/mo25_3.jpg

      ked presvedcim priatelku, tiez taky kupim