Skip to content


Najlepší vianočný darček

Na Vianoce chcem od Ježiška batérie. Tie klasické AA batérie. Veď si to predstavte, čo všetko sa dá s takými štyrmi batériami robiť. Dá sa zapnúť fotoaparát s podmienkou, že predtým v ňom batérie neboli a nebolo ich tam toľko, koľko ich chcem. Pasujú aj do niektorých ďiaľkových ovládačov. Dokonca, a to je asi najpodstatnejšie na celom darčeku, niektoré sa dajú dobíjať.

Dobíjať kladivom, či elektrickou energiou. Všetko sa dá.

Krásne leské AA batérie sú tým najkrajším darčekom, aký si viem predstaviť pod vianočným stromčekom. Preto neváhajte a bežte okamžite do Jednoty, Billy, Tesca a podobného obchodu kúpiť aspoň dve sady.

Ponožky sú otrepané, na tie vám nikto neskočí, že ich nosí Ježiško. Ani svetre, LEGO, topánky, knihy. To už Ježiško dávno prestal nosiť. Dnes nosí batérie. Niektoré sú na splátky. Vybavíte už do troch minút. Pokiaľ nemáte hotovosť, dá sa platiť aj kartou.

Takže ak vás zožiera stres a netrpezlivosť, že ešte stále nemáte vianočný darček pre svojich blízkych, siahnite hlbšie do vrecka a kúpte im sadu štyroch AA batérií. Radosťou sa rozjasajú, keď rozbalia trblietavý papier pri peknom stromčeku a uvidia v ňom štyri šúľky.

Veď darovať lásku, cítiť ju a dostať ju späť, to je nechutné klišé. Ani ja nebudem trápny a rýchlo si švihnem do nejakého obchoďáku.

Posted in Radosť.